لوگوی همراهان فردا

کاظمی: ایران در المپیاد علمی جهانی رتبه سوم را کسب کرده است/ علم، بنیاد تمدن بشری است

  • خبرنامه

  • ۱۴۰۳/۱۰/۴
ایران در المپیاد علمی جهانی رتبه سوم را کسب کرده است

وزیر آموزش و پرورش کشور اعلام کرد که ایران در المپیاد علمی جهانی سال 2020 موفق به کسب رتبه سوم شد و تمامی تلاش خود را برای ارتقای سطح علمی کشور به کار خواهد گرفت.


به گزارش خبرگزاری همراهان فردا، علیرضا کاظمی در همایش تجلیل از رتبه‌های برتر کشوری آزمون سراسری سال 1403 ویژه شاهد و ایثارگر که در سالن سوره حوزه هنری تهران برگزار شد، گفت: «در هفته‌های اخیر، از مدال‌آوران المپیادها در تهران تقدیر کردیم و همچنین 900 نفر از مدال‌آوران المپیادی از سراسر کشور در مشهد مورد تجلیل قرار گرفتند. این مراسم‌ها در واقع نشان‌دهنده تقدیر از علم و علم‌آموزی است.»


وزیر آموزش و پرورش ایران در ادامه افزود: «جایگاه مدارس شاهد و ایثار در کشور منحصر به فرد است و از دهه اول انقلاب، بنیاد شهید در پیشبرد آموزش و پرورش کشور نقش کلیدی ایفا کرده است. من از سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به‌خاطر تلاش‌هایش در این زمینه قدردانی می‌کنم.»


کاظمی گفت: «علم، اساس شکل‌گیری تمدن بشری است و هیچ راهی جز علم‌آموزی برای پیشرفت انسان‌ها وجود ندارد. فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی نیز باید بر پایه علم استوار باشد. مهمترین ماموریت ما در نظام جمهوری اسلامی ایران تمرکز بر علم است، چرا که برای دستیابی به موفقیت‌های بین‌المللی و اقتدار کشور، علم نقشی کلیدی ایفا می‌کند.»

وی ادامه داد: «تمام کشورهای پیشرفته به علم و فناوری برای توسعه و حل مشکلات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی خود تکیه کرده‌اند.»


وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد که در حال طراحی اقداماتی برای کسب موفقیت‌های بیشتر در عرصه علمی هستیم و از جایگاه برجسته مدارس شاهد در این زمینه یاد کرد.

کاظمی خاطرنشان کرد: «ما باید در تربیت نخبگان در سطح ملی و بین‌المللی سرمایه‌گذاری بیشتری داشته باشیم. دانش‌آموزان مدارس شاهد در آینده باید به پیشرفت‌های بیشتری در حوزه علم دست یابند، زیرا هیچ دانش‌آموزی شایسته‌تر از فرزندان شاهد در جمهوری اسلامی ایران نیست.»


وی در پایان گفت: «ما نباید به موقعیت کنونی خود راضی باشیم و امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تر، موفقیت‌های بیشتری در عرصه علم کسب کنیم.»


حمایت جهاد دانشگاهی از طرح‌های علمی نخبگان شاهد و ایثارگر


حسن مسلمی نائینی رئیس جهاد دانشگاهی نیز در این مراسم اظهار داشت: «جهاد دانشگاهی به‌عنوان حامی طرح‌های علمی نخبگان شاهد و ایثارگر در زمینه‌های مختلف علمی، از جمله فنی، مهندسی، سلول‌های بنیادی و ریلی، در حال انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با بنیاد شهید است.»

وی افزود: «فرزندان شاهد و ایثارگر در زمینه علم به موفقیت‌های قابل‌توجهی دست یافته‌اند که پاسخ محکمی به دشمنان است. این موفقیت‌ها متعلق به فرزندان شهدا است که همانند پدرانشان به دنبال پیشرفت و سربلندی کشور هستند.»


مسلمی نائینی ادامه داد: «علم، پایه‌گذار اقتدار ملی است و ما باید با خودباوری و تلاش مستمر به توسعه علمی کشور ادامه دهیم. درود می‌فرستیم به شهدا که هر چه داریم، از برکت خون آنهاست.»


وی همچنین اشاره کرد که جهاد دانشگاهی از سال 1359 فعالیت‌های تحقیقاتی خود را آغاز کرده و بیش از 100 شهید علمی در دوران دفاع مقدس تقدیم انقلاب کرده است.


منبع: خبرگزاری همراهان فردا