لوگوی همراهان فردا

تسهیل فعالیت محققان در دانشگاه پیام نور: برنامه‌های آینده برای حمایت بیشتر از پژوهشگران

  • خبرنامه

  • ۱۴۰۳/۱۰/۵
تسهیل فعالیت محققان در دانشگاه پیام نور

سرپرست دانشگاه پیام نور با اعلام برنامه‌های این دانشگاه برای سال آینده، از تلاش‌های مستمر برای تسهیل فعالیت‌های پژوهشی و حمایت بیشتر از محققان این دانشگاه خبر داد.


به گزارش همراهان فردا، مراسم تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه پیام نور با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، محمد هادی امین‌ناجی سرپرست دانشگاه پیام نور و جمعی از اساتید این دانشگاه برگزار شد.


محمد هادی امین‌ناجی، سرپرست دانشگاه پیام نور، در این مراسم ضمن تقدیر از پژوهشگران گفت: "وظیفه دانشگاه است که بستر لازم برای اعتلای پژوهشگران را فراهم کند و این کار را بی‌هیچ منتی انجام دهد." وی همچنین با اشاره به تلاش‌های محققان دانشگاه پیام نور افزود: "می‌دانیم که شما برای رسیدن به این موفقیت‌ها چه سختی‌ها و تلاش‌هایی را پشت سر گذاشته‌اید. شما با توانمندی‌های خود، نام دانشگاه پیام نور را به جهانیان شناسانده‌اید. دانشگاه، به‌ویژه با کمک شما، توانسته است پیشرفت کند."


سرپرست دانشگاه پیام نور ادامه داد: "در مدت کوتاهی که در خدمت شما بوده‌ایم، تلاش کرده‌ایم تا ارتباطات خود را با عزیزانی که به اشتباه از ما جدا شده بودند، بازسازی کنیم. امروز خوشحالیم که بخشی از این عزیزان را کنار خود داریم و امیدواریم که دعای آنها به رشد و ترقی دانشگاه پیام نور کمک کند."


امین‌ناجی همچنین اظهار داشت: "روز پژوهش فرصتی است تا دانشگاه‌ها جایگاه خود را در سطح ملی و بین‌المللی به نمایش بگذارند. دانشگاه پیام نور با همکاری محققان خود به موفقیت‌های خوبی دست یافته است، اما هنوز برای رسیدن به جایگاه‌های بالاتر برنامه‌هایی در دست داریم. هدف ما در سال آینده این است که میزان سهم دانشگاه در تسهیل فعالیت محققان و پژوهشگران را بیشتر کنیم."


وی افزود: "برنامه‌های دانشگاه علاوه بر حوزه‌های آموزشی و پژوهشی، به حوزه‌های فناوری و فرهنگی اجتماعی نیز توجه دارد. این چهار مأموریت می‌تواند نتایج خوبی برای جمهوری اسلامی ایران به‌دنبال داشته باشد. فعالیت‌های دانشگاه پیام نور تنها به داخل کشور محدود نیست؛ اساتید این دانشگاه در سطح بین‌المللی نقش‌آفرینی کرده‌اند و ما باور داریم که می‌توانیم نقشی برجسته‌تر ایفا کنیم."


سرپرست دانشگاه پیام نور از تلاش‌های آینده این دانشگاه در زمینه پژوهش و فناوری خبر داد و گفت: "یکی از برنامه‌های مهم ما احیای کتابخانه مرکزی دانشگاه و حمایت از تحقیقاتی است که در حوزه‌های کاربردی، خدمات اجتماعی و مسائل جامعه مورد توجه قرار گرفته است. به‌ویژه پژوهش‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی در این حوزه‌ها برای ما بسیار حائز اهمیت است."


وی در ادامه تأکید کرد: "با توجه به تعداد بالای اساتید دانشگاه پیام نور (۳۲۰۰ نفر)، اگر همه اساتید همت کنند و هر سال حداقل یک مقاله پژوهشی منتشر کنند، رتبه دانشگاه در سطح بین‌المللی به‌طور چشمگیری افزایش خواهد یافت. هم‌اکنون رتبه دانشگاه عمدتاً بر دوش ۶۰ درصد از اساتید است، اما باید تلاش کرد تا این مسئولیت بر دوش تمامی اساتید قرار گیرد."


امین‌ناجی همچنین از برنامه‌های آینده دانشگاه برای تقویت بخش فناوری و ایجاد اکوسیستم‌های نوآوری خبر داد و گفت: "ما نمی‌توانیم از مأموریت فناوری دانشگاه غافل شویم و امیدواریم که در سال آینده، مراکز رشد، خانه‌های خلاق و اکوسیستم فناوری دانشگاه پیام نور در خدمت اساتید و جامعه ایرانی به‌طور منسجم‌تری عمل کنند."

وی در پایان از اساتید دانشگاه درخواست کرد که به جشنواره‌های علمی کشور مانند فارابی و خوارزمی توجه بیشتری داشته باشند و به حضور فعال‌تر در این رویدادها تشویق کردند.